تناقض گویی مسئولان درباره دلیل گرانی دارو

به گزارش وبلاگ منصوری، یک عضو کمیسیون بهداشت و درمان از وعده کنترل بازار دارو و رفع شدن کمبود دارویی کشور به وسیله وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی اطلاع داد.

تناقض گویی مسئولان درباره دلیل گرانی دارو

به گزارش وبلاگ منصوری؛ محمدعلی محسنی بندپی با اشاره به گرانی قیمت دارو در کشور طی هفته های گذشته اظهار کرد: در هفته های اخیر به علت وارد شدن یک شوک روانی به جامعه، بدون اینکه ارز دارو حذف گردد، قیمت بعضی دارو ها افزایش پیدا کرد؛ در این آشفته بازار بعضی سودجویان نیز ممکن بود دارو ها را احتکار کنند و بر همین اساس نیز عملاً با کمبود دارو روبرو شویم.

وی اعلام کرد: طی هفته گذشته جلسه ای با موضوع گرانی دارو و کمبود دارو و تجهیزات پزشکی با حضور وزیر بهداشت، معاونان درمان، دارو، پشتیبانی و آموزشی وزیر و بعلاوه بعضی مدیران کل این وزارت خانه و کنندگان دستگاه های نظارتی و امنیتی در کمیسیون بهداشت و درمان برگزار گردید؛ با توجه به اینکه اخیرأ یک میلیارد دلار ارز برای واردات دارو تخصیص داده شده، در این جلسه آقای وزیر و معاونان او قول دادند تا هم بازار دارو را کنترل کنند و هم اینکه ان شاءالله مسأله کمبود دارو را رفع کنند.

موضوع گرانی دارو، این روز ها به مهم ترین چالش حوزه سلامت کشور تبدیل شده است. به طوری که مشاهدات میدانی از سطح داروخانه ها نشان می دهد که دارو گران شده است. در همین حال، مسئولان مربوطه که منکر افزایش قیمت دارو ها شده است و اصرار دارند که دارو با قیمت سال گذشته در دسترس مردم و بیماران قرار می گیرد.

بهرام دارایی رئیس سازمان غذا و دارو، مدعی شده است که افزایش قیمت دارو در سال 1400 به خاطر رشد هزینه های فراوری بوده، ولی بسیار کمتر از تورم عمومی جامعه بوده است.

محمدعلی محسنی بندپی عضو کمیسیون بهداشت و درمان، در واکنش به اظهارات مدیران وزارت بهداشت، گفت: وزارت بهداشت ادعا می نماید که دارو گران نشده است.

وی اضافه نمود: حقیقت ماجرا این است که دارو ها گران شده و این گرانی و تورم را می توان با پوست و گوشت خود لمس کرد.

افزایش 35 تا 40 درصدی قیمت 560 قلم دارو در سال گذشته

در رابطه با گرانی دارو معاون بیمه خدمات سلامت سازمان بیمه سلامت هم گفته است: سال گذشته 560 قلم دارو افزایش قیمت داشتند که پوشش بیش از 15 درصد آن در تعهد ما بود و حدود 35 تا 40 درصد افزایش قیمت اعمال شده بود. ما تا آبان ماه 1400 حدود 460 قلم را پوشش دادیم، اما دیدیم این فرایند ادامه دارد و تا آن مقطع زمانی حدود 1000 میلیارد تومان بار اقتصادی به سازمان بیمه سلامت تحمیل شده است و اعلام کردیم که منابعی برای این افزایش دیده نشده و اگر قرار بر افزایش قیمت دارو است باید برای تامین منابع اقتصادی فکری کنید تا بیمه ها هم بتوانند پوشش خود را افزایش دهند.

دکتر مهدی رضایی توضیح داد:متاسفانه هیچ اتفاقی نیفتاد و بدون اینکه منابعی به ما بدهند قیمت دارو افزایش یافت و افزایش قیمت ها تحت پوشش قرار نگرفت و این بار به مردم تحمیل شد.

منبع: فرارو

به "تناقض گویی مسئولان درباره دلیل گرانی دارو" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "تناقض گویی مسئولان درباره دلیل گرانی دارو"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید