طرز تهیه مربا کنجد مقوی و خوشمزه در سه مرحله ساده
به گزارش وبلاگ منصوری، مربا کنجد یکی از مرباهای خوشمزه و مقوی است که تنها در سه مرحله ساده می توانید ان را در خانه خود تهیه کنید. مربای کنجد یک مربای بسیار مقوی و خوشمزه است که با خوردن آن در وعده صبحانه می توانید انرژی مورد احتیاج در طول روز را دریافت کنید. کنجد یک ماده مغذی بوده و حاوی پروتئین، مس، منگنز، کلسیم، منیزیم، آهن، فسفر، روی و تیامین است و برای کاهش کلسترول، محافظت از سلامت قلب، بهبود فشار خون و تنظیم هورمون ها مفید است.
طرز تهیه مربای کنجد بسیار آسان بوده و در مدت زمان کم آماده می گردد. این مربای لذیذ را می توانید با خامه و عسل میل کنید و از خوردن یک صبحانه مقوی و خوشمزه در کنار اعضای خانواده لذت ببرید. کنجد، شکر، زعفران، خلال پسته و خلال بادام از جمله مواد اولیه مورد احتیاج برای تهیه مربا کنجد هستند. این مربا آنقدر لذیذ است که می تواند هر کسی را برای خوردن صبحانه ترغیب کند. اگر شما هم برای تهیه این مربای لذت بخش وسوسه شدید، در ادامه با ما همراه باشید تا طرز تهیه مربا کنجد مقوی و خوشمزه را به شما آموزش دهیم.
مواد لازم برای تهیه مربا کنجد مقوی و خوشمزه
- دانه کنجد 650 گرم
- شکر یک کیلوگرم
- پودر نارگیل نصف پیمانه
- آب نیم لیتر
- زعفران دم نموده یک قاشق غذاخوری
- خلال پسته یک چهارم پیمانه
- خلال بادام یک چهارم پیمانه
طرز تهیه مربا کنجد مقوی و خوشمزه
مرحله اول
پیش از این طرز تهیه چند نوع مربای خوشمزه مثل مربا انگور، مربا کامکوات و مربای خرمالو را به شما اموزش داده ایم که بسیار خوشمزه هستند و گزینه ای مناسب برای یک وعده صبحانه سالم در کنار خانواده محسوب می شوند. خوردن صبحانه فوایدی زیادی دارد و در ابتدای روز سوخت بدن و مغز شما را تامین می نماید به همین دلیل نباید هرگز این وعده مهم غذایی را فراموش کنید و دست کم بگیرید.
برای تهیه مربا کنجد، ابتدا آب و شکر را داخل یک قابلمه بریزید و روی حرارت بگذارید تا بجوشد. در همین زمان، زعفران را هم دم کنید. به این صورت که کتری را آب نموده و اجازه دهید آب بجوشد. زعفران را در قوری مخصوص ریخته و روی آن به میزان لازم آب جوش بریزید. قوری را روی کتری بگذارید تا زعفران دم کند. به جای زعفران می توانید از یک قاشق غذاخوری دارچین بهره ببرید.
مرحله دوم
زعفران دم نموده، خلال پسته و خلال بادام، پودر نارگیل و کنجد را به قابلمه اضافه کنید و هم بزنید. وقتی مربا آغاز به حباب زدن کرد، انگشت اشاره خود را به آرامی و با احتیاط داخل قابلمه بزنید تا کمی از مربا به انگشتتان بچسبد. انگشت شصت تان را روی انگشت اشاره تان بچسبانید . اگر مربا به هر دو انگشت تان چسبید، یعنی مربا قوام آمده است.
مرحله سوم
قابلمه را از روی حرارت بردارید و اجازه دهید مربا کنجد خنک گردد. سپس مربا را داخل شیشه تمیز و خشک که درب فلزی دارد بریزید و آن را داخل یخچال قرار دهید. مربا کنجد مقوی و خوشمزه شما آماده است. نوش جان.
چند نکته برای تهیه مربا کنجد مقوی و خوشمزه
- اگر می خواهید شربت براق باشد، هنگام قوام آمدن مربا، دو قاشق غذاخوری عسل به آن اضافه کنید.
- برای اینکه مربا شکرک نزند، نصف قاشق چای خوری جوهر لیمو یا یک قاشق غذاخوری آب لیمو به آن اضافه کنید.