طرز تهیه سیب زمینی شکم پر
به گزارش وبلاگ منصوری، سیب زمینی شکم پر یکی از غذاهای محبوب و بسیار خوشمزه است که در نهایت سادگی تهیه می شود. در طرز تهیه سیب زمینی شکم پر تنها به چند ماده غذایی خاص به همراه انواع چاشنی نیاز دارید. این غذا در عین حال ظاهر زیبایی دارد، بسیار مقوی است. شما می توانید سیب زمینی شکم پر را به عنوان وعده ناهار نوش جان کنید تا انرژی لازم برای انجام فعالیت های مختلف روز را داشته باشید. پس با آموزش تهیه چهار نوع مختلف سیب زمینی شکم پر همراه باشید.
1- طرز تهیه سیب زمینی شکم پر ساده
- زمان آماده سازی: 20 دقیقه
- زمان پخت: 80 دقیقه
- مجموع کل زمان: 100 دقیقه
- تعداد وعده: 12 عدد
ارزش غذایی سیب زمینی شکم پر ساده
- کالری: 81
- چربی: 10 گرم
- کربوهیدرات: 18 گرم
- پروتئین: 2 گرم
سیب زمینی شکم پر ساده با پخت سیب زمینی و سپس برداشتن گوشت و مخلوط کردن آن با مواد خوش طعم مانند خامه ترش، بیکن و پنیر تهیه می شود. این مخلوط روی پوست ضخیم سیب زمینی قرار می گیرد و سپس کلیه مواد با هم پخته می شوند. تا پف کرده و طلایی شود. شما می توانید طرز تهیه سیب زمینی شکم پر ساده را با تغییر نوع پنیر یا افزودن سایر مواد مانند پیاز یا سیر به شکل متفاوتی درست کنید.
مواد اولیه سیب زمینی شکم پر ساده
- 6 عدد سیب زمینی بزرگ
- 6 قاشق غذاخوری کره
- 2/1 فنجان خامه ترش
- 5 تکه بیکن پخته و خرد شده
- 2 فنجان چدار خرد شده یا پنیر مکعبی
- 2/1 قاشق چای خوری نمک
- 8/1 قاشق چای خوری فلفل سفید
- 2/1 قاشق چای خوری پاپریکا
- 2 عدد پیازچه نازک ورقه شده
مراحل تهیه سیب زمینی شکم پر ساده
- فر را روی 200 درجه سانتی گراد گرم کنید.
- سیب زمینی ها را با چنگال سوراخ کنید.
- سیب زمینی ها را به 2 قاشق غذاخوری کره آغشته کنید تا آنها را خوب بپوشانید.
- یک قفسه بزرگ را داخل یک ورقه پخت بزرگ قرار دهید. سیب زمینی ها را روی قفسه قرار داده و به مدت 45 تا 55 دقیقه بپزید.
- سیب زمینی ها را از فر خارج کرده و بگذارید 20 دقیقه خنک شوند.
- وقتی سیب زمینی ها به مقدار کافی سرد شدند، آنها را با دقت از وسط نصف کنید. پوست سیب زمینی جدا کنید و کنار بگذارید زیرا بعداً لازم خواهند شد.
- گوشت سیب زمینی پخته شده را در یک کاسه مخلوط کن بزرگ بریزید. 4 قاشق غذاخوری کره را اضافه کرده و له کنید تا یکدست شود.
- خامه ترش، بیکن، پنیر، نمک و فلفل را با همزن بزنید تا خوب مخلوط و پفکی شوند.
- مخلوط سیب زمینی را به صورت مساوی یا با قاشق، داخل پوسته سیب زمینی بریزید و پاپریکا را روی آن بپاشید.
- به مدت 20 تا 25 دقیقه یا تا زمانی که سیب زمینی ها کمی پف کرده و شروع به قهوه ای و طلایی شدن می کنند، آنها را بپزید. در صورت تمایل، سیب زمینی شکم پر ساده را با پیاز خرد شده تزیین کنید.
2- سیب زمینی شکم پر با پنیر پیتزا
- زمان آماده سازی: 15 دقیقه
- زمان پخت: 10 دقیقه
- مجموع کل زمان: 25 دقیقه
- تعداد وعده: 6 عدد
ارزش غذایی سیب زمینی شکم پر با پنیر پیتزا
- کالری: 332
- چربی: 14 گرم
- کربوهیدرات: 44 گرم
- پروتئین: 10 گرم
در این دستور غذا باید پوسته های سیب زمینی سرخ شده ترد شوند، سپس آنها با پیازچه، خامه ترش، پنیر و تکه های بیکن پر کنید.
مواد اولیه سیب زمینی شکم پر با پنیر پیتزا
- 6 عدد سیب زمینی
- روغن نباتی برای سرخ کردن
- 1 فنجان پنیر پیتزا
- 4/1 فنجان تکه های بیکن
- 4/1 پیمانه پیازچه خرد شده
- خامه ترش برای روکش
مراحل تهیه سیب زمینی شکم پر با پنیر پیتزا
- فر را از قبل با 200 درجه سانتی گراد گرم کنید.
- سیب زمینی را در فر قرار دهید تا پخته شوند. اجازه دهید کمی خنک شده، سپس سیب زمینی را از وسط نصف کرده و داخل نرم آن را بیرون بیاورید و پوست آنها به ضخامت مورد نیاز کنار بگذارید.
- پوست سیب زمینی را تا زمانی که کمی ترد شود، در حدود پنج دقیقه در تابه تفت دهید.
- هر یک از پوست های سیب زمینی را با پنیر و حدود 1 قاشق چای خوری بیکن پر کنید.
- به مدت 10 دقیقه یا تا زمانی که پنیر آب شود، سیب زمینی ها را بپزید.
- روی هر پوست سیب زمینی، یک قاشق پیازچه و خامه ترش بریزید.
3- سیب زمینی شکم پر با خرچنگ
- زمان آماده سازی: 15 دقیقه
- زمان پخت: 75 دقیقه
- مجموع کل زمان: 90 دقیقه
- تعداد وعده: 8 عدد
ارزش غذایی سیب زمینی شکم پر با خرچنگ
- کالری: 244
- چربی: 12 گرم
- کربوهیدرات: 24 گرم
- پروتئین: 11 گرم
این سیب زمینی شکم پر یک میان وعده فوق العاده است که با خرچنگ درست می شود. این غذا با گوشت خرچنگ، سیر و خامه ترش تهیه می شود و بسیار خوش طعم و خوشمزه است. سیب زمینی ها از وسط نصف می شوند و با سیب زمینی پوره، خامه ترش، گوشت خرچنگ و چاشنی تفت داده می شوند و داخل آن را پیازچه تازه خرد شده پر می کنند.
مواد تشکیل دهنده سیب زمینی شکم پر خرچنگ
- 4 عدد سیب زمینی سرخ کرده
- روغن زیتون
- نمک به مقدار مورد نیاز
- 8 اونس گوشت خرچنگ
- 2 قاشق چایخوری آب لیمو
- 1 و 2/1 قاشق چایخوری ادویه
- 1 حبه سیر
- 2 قاشق غذاخوری کره
- 1 قاشق غذاخوری پیازچه خرد شده
- 6 قاشق غذاخوری خامه ترش
- فلفل سیاه تازه برای مزه
- 1 فنجان پنیر خرد شده ملایم
مراحل تهیه سیب زمینی شکم پر خرچنگ
- فر را روی 200 درجه سانتی گراد گرم کنید.
- سیب زمینی ها را شسته و هرگونه کثیفی را روی آنها برطرف کنید. سیب زمینی ها را با دستمال کاغذی خشک کرده و کاملاً با روغن زیتون آغشته کنید و سپس نمک به آن بپاشید.
- سیب زمینی ها را با چنگال سوراخ کرده و سپس آنها را روی قفسه بالای فر قرار دهید.
- سیب زمینی ها را حدود 1 ساعت یا تا زمانی که چنگال به راحتی داخل سیب زمینی ها برود، بپزید.
- سیب زمینی ها را بعد از پخت بیرون بیاورید و بگذارید سرد شوند.
- در یک کاسه، گوشت خرچنگ را با آب لیمو و سیر خرد شده ترکیب کنید.
- کره را در تابه روی حرارت میانه آب کنید. مخلوط گوشت خرچنگ را اضافه کنید و حدود 3 تا 4 دقیقه آن ها را بپزید و مرتباً هم بزنید.
- سیب زمینی ها را از وسط نصف کنید. گوشت سیب زمینی ها را درون یک کاسه مخلوط کنید و پوست آنها را کنار بگذارید.
- پیازچه و خامه ترش را به سیب زمینی ها در کاسه اضافه کرده و آنها را له کنید تا یکدست شوند. مخلوط گوشت خرچنگ را بریزید تا خوب مخلوط شود. بچشید و در صورت نیاز نمک و فلفل اضافه کنید.
- پوسته های سیب زمینی را در یک تابه کمی چرب شده قرار دهید و با مخلوط سیب زمینی و گوشت خرچنگ پر کنید. سیب زمینی شکم پر شما آماده است.
4- سیب زمینی شکم پر با پنیر و بیکن
- زمان آماده سازی: 15 دقیقه
- زمان پخت: 80 دقیقه
- مجموع کل زمان: 95 دقیقه
- تعداد وعده: 16 عدد
ارزش غذایی سیب زمینی شکم پر با پنیر و بیکن
- کالری: 169
- چربی: 8 گرم
- کربوهیدرات: 17 گرم
- پروتئین: 6 گرم
طرز تهیه سیب زمینی شکم پر با پنیر و بیکن پخته شامل ترکیبی از پنیر خرد شده، بیکن و پیاز است. از آنجا که پوست سیب زمینی پخته شده است و سرخ نمی شود، به زمان پخت بسیار کمی نیاز دارد.
مواد اولیه سیب زمینی شکم پر با پنیر و بیکن
- 4 عدد سیب زمینی بزرگ
- 1 قاشق غذاخوری روغن زیتون
- نمک به مقدار مورد نیاز
- 6 ورقه بیکن
- فلفل سیاه تازه
- 1 و 2/1 فنجان پنیر چدار
- 4/3 فنجان خامه ترش
- 3 عدد پیاز خرد شده
مراحل تهیه سیب زمینی شکم پر با پنیر و بیکن
- فر را با دمای 200 درجه سانتی گراد گرم کیند. سیب زمینی ها را شسته و کاملاً خشک کنید.
- سیب زمینی ها را با روغن زیتون آغشته کرده و کمی نمک بر روی آنها بپاشید
- سیب زمینی ها را در چند جا با چنگال سوراخ کنید. سیب زمینی ها را روی توری در یک ورقه پخت بزرگی قرار دهید. سیب زمینی ها را حدود 1 ساعت یا تا زمانی که نرم شوند، خوب بپزید.
- در حین پخت سیب زمینی ها، بیکن را بپزید. بیکن را نگینی خرد کرده و در ماهیتابه پهن کنید. ماهی تابه را روی حرارت ملایم و کمی قرار دهید و بپزید و مرتباً آن را هم بزنید. حدود 7 تا 9 دقیقه یا تا زمانی که تکه ها سرخ و ترد شوند. بیکن را روی دستمال های کاغذی بریزید و کنار بگذارید.
- وقتی سیب زمینی های پخته و به مقدار کافی سرد شدند، آنها را از طول به نصف برش دهید. سیب زمینی را بردارید و پوست ها را در آورید.
- داخل پوسته سیب زمینی را با بیکن پر کرده و کمی نمک و فلفل بپاشید.
- پوست ها را روی ورقه پخت بچینید. خارج پوست سیب زمینی ها را به کره آغشته کنید.
- قالب پخت را به فر برگردانید و حدود 7 دقیقه آنها را در فر بپزید. سیب زمینی ها را برگردانید و 4 تا 5 دقیقه دیگر آنها را بپزید.
نحوه نگهداری سیب زمینی شکم پر
این سیب زمینی ها 3 تا 4 روز در یخچال نگهداری می شوند. سیب زمینی ها را به خوبی در فویل آلومینیومی بپیچید و با مخلوط بیکن و پنیر چاشنی پر کنید و در فریزر بگذارید تا به مدت 20 دقیقه خنک شود. سپس روی یک ورقه آلمینیومی، آنها را فریزی کنید. سیب زمینی های یخ زده را به خوبی در پلاستیک بپیچید. هنگامی که منجمد شدند، در دمای 200 درجه سانتی گراد به مدت حدود 40 تا 50 دقیقه یا تا زمانی که سیب زمینی ها داغ شوند، آنها را بپزید.
کلام آخر
طرز تهیه سیب زمینی شکم پر بسیار ساده است و شما می توانید آن را با سایر مواد غذایی که مطابق با سلیقه شما هستند، در خانه درست کنید. این غذا مورد علاقه همۀ اعضای خانواده است زیرا ظاهر مجذوب کننده سیب زمینی های شکم پر هر فردی را عاشق خود می کند. شما برای تهیه این غذا راه ساده ای است زیرا می تواند داخل سیب زمینی ها را با هر نوع ماده غذایی پر کرده و آنها در نهایت زیبایی سرو کنید.
منبع: اسنپ مارکت