طرز تهیه کباب حسینی به 4 روش

به گزارش وبلاگ منصوری، کباب حسینی یک کباب سنتی ایرانی است و از زمان های بسیار قدیم طبخ می شده است. در گذشته برای درست کردن کباب حسینی به جای سیخ چوبی، از چوب درخت انار استفاده می کردند. کباب حسینی به روش های مختلفی پخته می شود؛ با گوشت گوسفندی، گوشت گوساله، گوشت چرخ کرده و گوشت بوقلمون یا مرغ. کباب حسینی مشهدی و هندی از انواع مشهور کباب حسینی محسوب می شوند. در مجله خبرنگاران طرز تهیه کباب حسینی به 4 روش با گوشت گوساله، گوشت گوسفندی و گوشت سینه مرغ یا بوقلمون را بخوانید.

طرز تهیه کباب حسینی به 4 روش

طرز تهیه کباب حسینی با گوشت گوساله

مواد لازم کباب حسینی با گوشت برای 6 الی 8 نفر

گوشت: 1 کیلو

پیاز: 2 عدد

فلفل دلمه ای: 2 عدد

گوجه فرنگی: 4 عدد

کره: 100 گرم

روغن: 75 گرم

زعفران، نمک و فلفل سیاه: به اندازه لازم

طرز تهیه کباب حسینی

ابتدا حتما توجه داشته باشید که اگر از سیخ های چوبی استفاده می کنید، آنها را به مدت 3 الی 4 ساعت خوب خیس کنید تا نسوزند و طعم فوق العاده کبابتان را خراب نکنند.

مرحله اول

ابتدا گوشت را به شکل طولانی و کبابی با ضخامت حدود 1.5 تا 2 سانتی متر برش دهید و حداقل 3 ساعت آن را در پیاز خرد شده، آب زعفران و لیمو ترش، نمک، فلفل و سایر مواد افزودنی مورد علاقه تان خیس کنید.

مرحله دوم

سپس گوشت را در سیخ بگذارید؛ به این ترتیب که یک تکه گوشت و یک پیاز باشد و اگر از فلفل دلمه ای استفاده می کنید، می توانید آن را بین گوشت و پیاز اضافه کنید. سپس سیخ ها را در تابه قرار دهید، که از قبل در آن گوجه و پیاز حلقه حلقه شده قرار داده اید.

مرحله سوم

در آخر، یک لیوان آب جوش را در قابلمه ریخته و دو قاشق غذاخوری رب به آن اضافه کنید و بگذارید به مدت 1 ساعت روی حرارت باشد تا بخار پز شود. در انتها پخت، زعفران را روی گوشت بریزید.

فوت و فن طرز تهیه کباب حسینی با گوشت گوساله

*بعضی ها از رب گوجه فرنگی برای این غذا استفاده نمی کنند. البته، اگر از رب گوجه فرنگی ترش استفاده می کنید، باید از زعفران بیشتری استفاده کنید. روش سنتی و دستورالعمل اصلی این غذا فلفل دلمه ای ندارد؛ اما اگر فلفل دلمه ای اضافه کنید، کبابتان خوش طعم تر می شود.

*ما برای پخت کباب حسینی، به سیخ های چوبی کوچک احتیاج داریم که معمولا از درختان انار ساخته می شود و در فروشگاه ها فروخته می شود. البته می توانید از سیخ های فلزی کوچک نیز استفاده کنید.

*کباب حسینی مثل کباب کوبیده برای مهمانی ها یک انتخاب غذایی ساده و بسیار خوشمزه است. در ادامه این مطلب روش تهیه کباب حسینی با گوشت گوسفندی و مرغ را مشاهده خواهید کرد.

چگونه کباب حسینی را با گوشت گوسفندی درست کنیم؟

مواد لازم برای 6 تا 8 نفر

گوشت بره: 1000 گرم

پیاز: 500 گرم

چربی: 250 گرم

کره: 150 گرم

فلفل سبز: 250 گرم

گوجه فرنگی: 500 گرم

نمک و فلفل: به اندازه لازم

طرز تهیه

مرحله اول

برای تهیه کباب حسینی، ابتدا گوشت را به قطعات با قطر حدودا 2 سانتی متر برش دهید.

مرحله دوم

یک تکه گوشت و یک تکه چربی و یک پیاز کوچک و یک تکه فلفل داخل سیخ ها قرار دهید تا سیخ ها کامل شوند (طول سیخ ها باید 10 تا 15 سانتی متر باشد)، سپس ته تابه، یک ردیف گوجه فرنگی و پیاز(به اندازه ظرفیت سیخ) و سپس یک سیخ گوشت و دوباره یک ردیف گوجه و یک ردیف گوشت را روی آن قرار می دهیم و به همین ترتیب می چینیم.

مرحله سوم

سپس، در قابلمه را گذاشته و آن را روی حرارت ملایم قرار داده و صبر می کنیم تا آب گوجه فرنگی ها کاملا خشک شود. اگر گوشت کاملا پخته نشده، کمی آب به ظرف اضافه کنید. در انتها پخت، کمی نمک باید به آن اضافه شود. وقتی کباب آماده شد، نباید اصلا آب داشته باشد.

نکته مهم

در صورت استفاده از کره، آن را برش داده و بین سیخ های کباب قرار دهید. می توانید به جای پیازهای کوچک سفید، از پیازهای درشت استفاده کنید و آنها را 4 قسمت کنید. در صورت تمایل می توانید پس از پخت کمی آب انگور ترش را به گوشت اضافه کنید.

طرز تهیه کباب حسینی با سینه مرغ یا بوقلمون

مواد لازم برای 4 نفر تا 6 نفر

سینه مرغ خرد شده: 1 کیلوگرم

پیاز: 2 عدد میانه

زعفران دم کرده غلیظ: نصف لیوان

رب گوجه فرنگی: 2 قاشق چای خوری

نمک و فلفل و زردچوبه و آبلیمو : به اندازه لازم

گوجه فرنگی خرد شده یا گوجه گیلاسی: به اندازه لازم

هویج حلقه حلقه شده و فلفل دلمه ای: به اندازه لازم

سیخ چوبی به تعداد

طرز تهیه

مرحله اول

ابتدا سینه مرغ خردشده را با پیاز، نمک، زعفران، آب لیمو، زردچوبه و فلفل خردشده به مدت 3 الی 4 ساعت مزه دار می کنیم. سپس قطعات مرغ را با کمی روغن سرخ می کنیم.

مرحله دوم

بعد از سرخ کردن سینه مرغ، آنها را به ترتیب در سیخ های چوبی قرار می دهیم؛ البته ترتیب در دست شماست و به سلیقه شما بستگی دارد؛ اما باید آن را رعایت کنید. توجه داشته باشید که ابتدا نباید گوجه فرنگی را در سیخ بگذارید.

مرحله سوم

سپس پیاز میانه را رنده کرده و با کمی روغن در ماهی تابه سرخ کنید و 1 قاشق رب به آن اضافه کنید. البته استفاده از رب هم اختیاری است. سپس نمک و زردچوبه را به آن اضافه کنید.

مرحله چهارم

در این مرحله، سیخ ها را داخل تابه قرار دهید. سپس نصف لیوان آب زعفران اضافه کرده و آن را روی حرارت ملایم قرار دهید تا خوب بپزد. پس از گذشت نیم ساعت، گوجه فرنگی ها را به سیخ ها اضافه کنید و اجازه دهید تا گوجه ها بپزند. در آخر، اندازهی فلفل سیاه به دلخواه روی جوجه ها بریزید. به جای گوشت مرغ از گوشت سینه بوقلمون به همین روش هم می توانید استفاده کنید. کباب حسینی مرغ را مثل کوبیده مرغ یا جوجه کباب با برنج سرو کنید.

منبع: افق کوروش

به "طرز تهیه کباب حسینی به 4 روش" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه کباب حسینی به 4 روش"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید