مصرف زیاد زردچوبه چه خطراتی دارد؟

به گزارش وبلاگ منصوری، زندگی امروز / زردچوبه، یکی از ترکیبات طبیعی است که برای درمان مسائل کبد استفاده می شود. با این حال، اگر دوز مصرفی آن تحت نظر پزشک نباشد، می تواند به اثرات معکوس منجر شود.

مصرف زیاد زردچوبه چه خطراتی دارد؟

به گزارش زندگی امروز به نقل ازسلامتیسم، جهان نیوز،زردچوبه اگر به اندازه و درست مصرف شود، خواص زیادی دارد، اما در کنار خواص آن مصرف زردچوبه بیش از حد ,خطراتی هم در پی خواهد داشت.

مصرف زیاد زردچوبه و تحریک رحم در دوران بارداری

اگر از زردچوبه، در کنار زردچوبه مورد استفاده در تهیه غذاها، برای اهداف پزشکی استفاده می کنید،شانس تحریک شدن بدن و درهم ریختگی چرخه قاعدگی را افزایش می دهید.

درواقع این شرایط، شانس شکل گیری چرخه قاعدگی را بالا می برد و حتی می تواند روی بارداری هم,تاثیر منفی بگذارد. حتی شیردهی مادران هم تحت تاثیر این مشکل قرار می گیرد.

بنابراین، اگر باردار هستید یا به نوزادتان شیر می دهید، هرگز از زردچوبه به صورت جداگانه و خارج از ,اندازه عادی آن در تهیه غذاها استفاده نکنید.

مصرف زیاد زردچوبه و ناباروری

کورکومین* Curcumin موجود در زردچوبه، سطح هورمون تستوسترون را در بدن کاهش می دهد.این اتفاق اجازه نمی دهد که اسپرم ها آزادانه حرکت کنند. بنابراین، شانس باروری (خصوصا در میان مردان)از همین طریق کاهش پیدا می نماید.

پس زوج هایی که قصد دارند صاحب فرزند شوند، نباید از زردچوبه به صورت جداگانه و خارج از دستور ,تهیه غذاها استفاده کنند. اگر به هر دلیلی می خواهید زردچوبه مصرف کنید،حتما پیش از این کار با پزشک خودتان مشورت کنید.

کورکومین Curcumin :عامل زردی زردچوبه است و ضد سرطان موثر محسوب می شود.

مصرف زیاد زردچوبه و اثرگذاری منفی بر بیماری های حساس به هورمون

کورکومین موجود در زردچوبه، در بسکمک از موارد مانند هورمون استروژن عمل می نماید.همین ویژگی بر داروهای خاصی که برای درمان بیماری های حساس به هورمون (مانند سرطان پستان)استفاده می شوند، تاثیر منفی می گذارد.

تاثیر مصرف زیاد زردچوبه بر هورمون ها

بنابراین، مصرف زردچوبه در این موارد می تواند به تشدید بیماری منجر شود. البته این اثرگذاری منفی زمانی,به وجود می آید که زردچوبه بیشتر از اندازه عادی و فراتر از غذاهای همیشگی مصرف شود.در ضمنً، این تاثیر منفی برای همه بیماری های حساس به هورمون به وجود نمی آید.بنابراین، مشورت کردن با پزشک همیشه در اولویت است.

مصرف زیاد زردچوبه و رقیق شدن خون بدون لخته شدن

اگر درحال استفاده از داروهای ضدانعقاد و ضدپلاکت هستید، ترجیحا نباید از زردچوبه,با اهداف درمانی و فراتر از غذاهای رایج استفاده کنید.

زردچوبه همیشه این قابلیت را دارد که با داروهای شما تداخل ایجاد کند، چون ذاتا نوعی رقیق کننده خون ,محسوب می شود. در صورتی که از این طریق صدمه ببینید، خون زیادی از دست خواهید داد.به همین دلیل هم افرادی که باید عمل جراحی انجام دهند، نباید از زردچوبه استفاده کنند.

مصرف زیاد زردچوبه و کمبود آهن

افرادی که از کمبود آهن رنج می برند، باید از مصرف زردچوبه پرهیز کنند، چون این ادویه می تواند ,قابلیت های بدن برای جذب آهن را ضعیف کند. بنابراین، اگر به کمبود آهن مبتلا هستید،هرگز نباید استفاده از زردچوبه را فراتر از غذاهای رایج ادامه بدهید.

اگر اهداف پزشکی خاصی در فکر تان است، حتما پیش از هر گونه اقدامی با پزشک خودتان مشورت کنید.

مصرف زیاد زردچوبه و بیماری دیابت

زردچوبه، ادویه ای است که با داروهای دیابت تداخل ایجاد می نماید. درواقع، کورکومین موجود در زردچوبه،این توانایی را دارد که سطح قند خون را پایین بیاورد. پس اگر درحال مصرف دارو ,برای پایین آوردن سطح قند خون هستید،

مصرف زردچوبه در دیابتی هاتوصیه می شود که هرگز از زردچوبه به صورت مجزا استفاده نکنید. این کار به اُفت ناگهانی قند خون,منجر می شود و به سلامت شما آسیب می رساند.

مصرف زیاد زردچوبه و مسائل مربوط به کیسه صفرا

زردچوبه این قابلیت را دارد که در صورت مصرف بیش از حد به مسائل کیسه صفرا منجر شود،چون اگزالات Oxalate زیاد موجود در آن دقیقا خطر شکل گیری سنگ های کیسه صفرا را ,افزایش می دهد. بنابراین، اگر به چنین مسائلی مبتلا هستید،اصلا سراغ استفاده از زردچوبه نروید.

مصرف زیاد زردچوبه و مسائل مربوط به کبد

زردچوبه، یکی از ترکیبات طبیعی است که برای درمان مسائل کبد استفاده می شود. با این حال،اگر دوز مصرفی آن تحت نظر پزشک نباشد، می تواند به اثرات معکوس منجر شود.درواقع، زیاده روی در مصرف زردچوبه دقیقا عملکردهای عادی کبد را مختل می نمایدو خصوصا به نحوه پردازش بعضی از داروها صدمه می زند.

مصرف زیاد زردچوبه و اسهال

اسهال و حالت تهوع از شایع ترین عارضه های جانبی زیاده روی در مصرف زردچوبه هستند،ولی مسائل نگران کننده ای محسوب نمی شوند.

این حالت ها زمانی اتفاق می افتند که کورکومین موجود در زردچوبه، دستگاه گوارش را تحریک می نماید.در این صورت، شما باید اندازه استفاده از زردچوبه را کاهش دهید یا با پزشک مشورت کنید.

با فواید مصرف زردچوبه آشنا شوید

1- بهبود خلق و خوی انسان:طب مکمل و جایگزین از زردچوبه برای بهبود شرایط خواب ,و رهایی از افسردگی استفاده می نماید.

فواید مصرف زردچوبه برای بدن

2 - کنترل قند: زردچوبه اندازه قند خون را تنظیم می نماید و مقاومت در برابر انسولین را کاهش می دهد,و به نام یک داروی مقاوم ضد دیابت نوع 2 عمل می نماید و وقتی با ادویه های دیگر,مخلوط می شود اندازه قند خون را کاهش می دهد.

3 - زردچوبه موجب تنظیم گردش خون می شود و پاک کننده طبیعی برای کبد به تعداد می رود.

4 - زردچوبه از قدرت هضم بالایی برخوردار است و سوخت و ساز را زیاد می نماید و مانع از نفخ ,در معده می شود، اما در صورتی که فردی به بیماری التهاب کیسه صفرا مبتلاست،نباید از آن به نام یک مکمل غذایی استفاده کند زیرا شرایط این بیماری را وخیم تر می نماید.

5 - زردچوبه مانع از بیماری آلزایمر می شود.

6 - سلامت قلب:این ادویه، مانع از سکته و تصلب شرایین می شود و از اندازه کلسترول خون می کاهد ,و در نتیجه به سلامت قلب کمک می نماید.

7 - تسکین دهنده زخم ها:زردچوبه خاصیت پاک کننده و ضد التهاب و عفونت دارد و در درمان سوختگی های ,سطحی و کوفتگی ها و بریدگی ها مفید است و می تواند مانع از التهاب های پوستی شود.

8 - یکی دیگر از خاصیت های زردچوبه، جلوگیری از درد مفاصل و کشنده دردها است.

9 - زردچوبه مانع از سرطان می شود و به حفظ سلول های سالم کمک می نماید ,و از ترشح آنزیم هایی که به رشد سلول های سرطانی کمک می نماید، جلوگیری می نماید.

10 - کمک به داشتن پوست بهتر:مصرف زردچوبه باعث می شود که پوستی شفاف تر و شاداب تر داشته باشید.

منبع: زندگی روز

به "مصرف زیاد زردچوبه چه خطراتی دارد؟" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "مصرف زیاد زردچوبه چه خطراتی دارد؟"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید