پودینگ نان کروسان

به گزارش وبلاگ منصوری، کرواسان نوعی نان و شیرینی هلالی شکل است که با آرد، خمیرمایه و کره تهیه می شود و خمیر آن با به کارگیری کره، بصورت خمیر هزار لا آماده می شود.

پودینگ نان کروسان
  • تعداد: 8 تا 10 نفر
  • زمان تهیه: 10 دقیقه
  • زمان استراحت مواد: 10 دقیقه
  • زمان پخت: یک ساعت و 30 دقیقه

مواد لازم

  • 3 عدد تخم مرغ درشت
  • 8 عدد زرده تخم مرغ
  • یک پیمانه شیر کم چرب
  • 1.5 پیمانه شکر
  • 1.5 قاشق چایخوری عصاره وانیل
  • 6 عدد کروسان (کیک ساده همانند پچ پچ)
  • یک پیمانه کشمش

طرز تهیه

1- فر را با دمای 350 درجه فارنهایت گرم کنید.

2- در یک کاسه میانه، تخم مرغ، زرده تخم مرغ، شیر، شکر و وانیل را با یکدیگر مخلوط کنید. کاستارد به دست آمده را کنار بگذارید. کیک های ساده را از وسط دونیم کنید. کروسان ها را کف یک تابه مستطیل پیرکس بچینید، کشمش ها را روی آنها بریزید، کاستارد را بریزید و اجازه دهید حدود 10 دقیقه کیک ها خمیر شوند. آنها را به نرمی به کف ظرف فشار دهید.

3- این ظرف را داخل ظرف بزرگ تری که مملو از آب جوش است قرار دهید. روی آن را با آلومینیوم بپوشانید. چند سوراخ روی فویل ایجاد کنید تا بخار خارج گردد. ظرف را 45 دقیقه داخل فر بگذارید تا پودینگ پف کند و کاستارد سفت گردد. از فر خارج و گرم سرو کنید.

منبع: فوت و فن / foodnetwork.com

به "پودینگ نان کروسان" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "پودینگ نان کروسان"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید