2 اقدام ساده برای کاهش کلسترول
به گزارش وبلاگ منصوری، کلسترول بالا یکی از دلایل اصلی سکته و بیماری های قلبی است. برای دور ماندن از عوارض کلسترول بالا، به چند اقدام ساده احتیاج است.
خوراکی های کاهش دهنده کلسترول می توانند نقش مهمی در سلامت شما ایفا نمایند. داشتن کلسترول بالا یک عامل خطر اصلی برای فوریت های پزشکی جدی مانند حملات قلبی و سکته است. با ما در مجله اینترنتی دلتا با این خوراکی های کاهش دهنده کلسترول آشنا شوید.
عناوین مطلب
- عوارض کلسترول بالا
- خوراکی های کاهش دهنده کلسترول کدامند؟
- 1. مصرف چربی های سالم
- 2. مصرف پروتئین های سالم
- بعلاوه بخوانید:
عوارض کلسترول بالا
کلسترول بالا با گذشت زمان می تواند منجر به انسداد رگ های خونی شده و مانع عبور خون از رگ ها گردد.
چربی های اشباع شده بیش از حد در رژیم غذایی می توانند سطح کلسترول بد (لیپو پروتئین با چگالی کم) را در بدن افزایش داده و خطر بیماری های قلبی را در پی بیاورند. کاهش مصرف چربی های اشباع شده به مدیریت سطح کلسترول یاری می نماید، به ویژه برای کسانی که قبلا یک حمله قلبی یا سکته را پشت سر گذاشته اند.
برای افراد بالای 55 سال، خطر کلسترول بالا به طور قابل توجهی افزایش می یابد که می تواند منجر به حمله قلبی و سکته گردد.
در حالی که داروهایی برای یاری به کنترل کلسترول وجود دارد، اما ایجاد تغییر در رژیم غذایی نیز می تواند در کاهش و کنترل کلسترول نقش ایفا نماید.
بنابراین کاهش کلسترول به وسیله رژیم غذایی ساده و تغییرات سبک زندگی می تواند یاری چشمگیری به حفظ سلامتی ما کند.
خوراکی های کاهش دهنده کلسترول کدامند؟
به غذاهایی که در طول هفته ها و حتی ماه ها می خورید، دقت کنید. نکته حائز اهمیت عادت غذایی است که پیوسته در برنامه شما تکرار می گردد.
متخصصین تغذیه توجه به دو نکته در رژیم غذایی را برای یاری به مدیریت کلسترول پیشنهاد می نمایند:
1. مصرف چربی های سالم
به گفته متخصصین:
- ماست و پنیر پرچرب باید با انواع کم چرب آن جایگزین گردد.
- انتخاب آجیل و مغزها، آووکادو و روغن های گیاهی مانند روغن زیتون و ماهی ها باعث دریافت چربی های سالم در بدن شما می شوند.
یک مشت آجیل در روز کلسترول را حدود پنج درصد کاهش می دهد.
- نان سفید، پاستا و برنج را با غلات سبوس دار جایگزین کنید.
غلات سبوس دار بدون وارد کردن اندازه زیادی کالری در شما احساس سیری به وجود می آورند. بعلاوه غلات دارای مقادیر زیادی فیبر هستند.
- بعضی از غلات کامل مانند جو حاوی فیبر محلول هستند که جذب کلسترول را در خون کاهش می دهند.
2. مصرف پروتئین های سالم
به گفته متخصصین حبوباتی مانند نخود، لوبیا و عدس جایگزین خوبی برای گوشت هستند زیرا مقادیر زیادی پروتئین و فیبر دارند.
لوبیای سویا و بعضی از غذاهای تهیه شده از آن که چربی اشباع شده کم و پروتئین بالایی دارند نیز می توانند انتخاب هایی مناسب باشند.
پیشنهاد مطالعه: برای باهوش شدن این غذاها کافیست را بخوانید.منبع: پیام دلتا