آشنایی با روش تهیه کتلت سیب زمینی پیازچه
به گزارش وبلاگ منصوری، کتلت سیب زمینی پیازچه را می توانید با سالاد شیرازی یا ترشی میل کنید.
سیب زمینی پوره سرد | 2 پیمانه | پنیر چدار | 1 پیمانه |
آرد | 1/2 پیمانه | گوشت چرخکرده یا کالباس | 1/2 پیمانه |
پیازچه | 1/4 پیمانه | سیر خورد شده | 2 حیه |
نمک | 1 ق چ | فلفل سیاه | 1/2 ق چ |
ریحان تازه | 2 ق غ | جعفری تازه | 2 ق غ |
تخم مرغ | 2 عدد | کره یا روغن | 4 ق غ |
- طرز تهیه:
برای تهیه کتلت سیب زمینی اول از همه ژامبون ها رو سرخ کنید، تا ترد بشن.
بعد روی دستمال کاغذی بزارید تا سرد بشن و خورد کنید.
می تونید به جای ژامبون از گوشت چرخکرده استفاده کنید.
گوشت رو هم با روغن تفت بدین و کنار بذارید.
سپس روغنی که توی تابه مونده رو خالی کنید و فقط 2 قاشق غذاخوری بمونه.
سیر و پیازچه خورد شده رو داخل تابه تفت بدید.
زیاد به تفت دادن نیازی نیست.
بعد همه موادری که دارید به جز کره رو با هم مخلوط کنید.
به خاطر پنیر چدار چسبنده می شه. می تونید از قاشق کمک بگیرید.
بعد در یک تابه تمیز،کره یا روغن رو بریزید.
1/4 پیمانه از مخلوط کتلت بردارید و توپ کنید.
بعد مثل کتلت شکل بدید و داخل روغن داغ سرخ کنید.
سرخ کردن هر طرف کتلت حدود 3 دقیقه زمان می بره.
با شعله ملایم سرخ کنید.
کتلت سیب زمینی پیازچه رو می تونید با سس کچاب یا سس سفید سرو کنید.
این مقدر مواد مناسب برای 8 نفر است.
نوش جان
منبع: چاشنی
منبع: همشهری آنلاین