املت قارچ و اسفناج، یک غذای فوق العاده مغذی و خوشمزه برای وعده صبحانه
به گزارش وبلاگ منصوری، املت قارچ و اسفناج یک غذای فوق العاده مغذی و خوشمزه است که برای صبحانه مفید می باشد.
به گزارش وقت صبح، املت قارچ و اسفناج بسیار لذیذ است و بخاطر استفاده از اسفناج این غذا دارای آهن بسیاری است و برای کسیانی که کم خونی دارند بسیار مفید است.
مواد لازم:
اسفناج نیم کیلو
تخم مرغ 3 عدد
نمک فلفل زردچوبه میزان کافی
پنیر پیتزا میزان کافی
قارچ 100 گرم
روغن مایع میزان کافی
طرز تهیه:
3 عدد تخم مرغ را شکسته و ان ها را در صورت سالم بودن همراه با نمک و فلفل و زردچوبه داخل یک ظرف می ریزیم و هم می زنیم.
تابه را روی گاز گذاشته و وقتی روغن داغ شد تخم مرغ های همزده مرحله قبل را داخل تابه می ریزیم و منتظر می شویم تا با حرارت ملایم گاز تخم مرغ ها نیم بند شوند.
اسفناج ها را شسته و ابکش می کنیم و سپس ان ها را با چاقو به صورت درشت خرد می کنیم. سپس ان ها را داخل یک تابه بدون روغن می ریزیم و تابه را روی گاز می گذاریم و اسفناج ها را در تابه تفت می دهیم تا آب ان کشیده گردد.
سپس داخل تابه روغن مایع می ریزیم و اسفناج ها را در تابه تفت می دهیم و به ان نمک و فلفل می زنیم.
قارچ ها را شسته و ان ها را به صورت ورقه ای و یا نگینی خرد می کنیم و داخل یک تابه با روغن و یا کره تفت می دهیم تا اب ان کاملا کشیده گردد.
وقتی تخم مرغ نیم بند شد مخلوط اسفناج و قارچ را یک سمت تخم مرغ می ریزیم. روی ان کمی پنیر پیتزا رنده شده می ریزیم. سپس تخم مرغ را از قسمت بودن مواد و خالی تا می کنیم تا روی قسمت مواد دار را بپوشاند.
سپس در تابه را می بنیدیم و منتظر می شویم با حرارت ملایم تخم مرغ ما بپزد و آماده گردد.
منبع: فرارو